“El timo del avioncito”

Primer el ministre José Blanco des del Senat i després les companyies aèries s’han afanyat aquesta setmana a anunciar rebaixes en els preus dels seus vols amb Balears. Uns apliquen la reducció a tots els passatgers, altres només als que vivim a Balears, però el resultat acaba essent el mateix: totalment insuficient. Als ciutadans que tenim l’avió no com un luxe, sinó com una necessitat, que ens rebaixin un cinc per cent del seu cost ens hauria d’indignar. Aquest és tot el resultat de les gestions fetes per un ministre que es va comprometre a treballar perquè els ciutadans de Balears tinguéssim un millor transport aeri? Un cinc per cent de rebaixa? Aquest és tot el bagatge? Quina millora ha aconseguit el ministre i els nostres representants polítics, per exemple, per als vols interinsulars? Els hem de recordar quant hem de pagar per anar de Menorca a Palma?

Desitjo tota la sort del món a les persones que han decidit reviure la Mesa pel Transport. Açò sí, des d’aquestes modestes línies els recomano que no caiguin en l’error de convertir-se en un instrument polític ni en un argument per a la confrontació estèril entre els nostres representants a les institucions. Seria una veritable llàstima perdre una altra oportunitat per solucionar un problema que comença a ser endèmic.

One Response to ““El timo del avioncito””

  1. manumenorca dice:

    … No sé com s’ho fan els canaris, però segur que s’espabilen més. No hi ha més que veure con ho fan amb s’informació del temps, sempre garnant cap a ca seva, per fer publicitat per atreure turistes.

Leave a Reply